En fin høstdag den 13.september gikk det en lur gjeng opp til en litt avsides del av skogen. Med poser fulle av både spagetti og potetmos, gikk de forventningsfulle sammen og gledet seg til kveldens begivenhet.
«Mat» var det sentrale temaet denne aktivitetsdagen. Jentene ble delt i to grupper; Green Screen og Ding. Når de hadde fått på seg hver sin «rustning» og krigsmaling i ansiktet, var de klar for utfordringene som lå på vent. På første post ble smaksløkene satt på prøve, der kunne de vinne hver sin pose med potetmos. Neste post var en spørrekonkurranse, hvor hver deltaker fikk spørsmål i tur og orden og svarte etter beste evne. Når de klarte å svare riktig fikk de hvert sitt egg, som de skulle bruke senere på et dyr de skulle finne (en person som hadde gjemt seg i skogen). Det første laget som klarte å kaste tre egg på dyret, hvor eggene knustes, fikk heder og ære.
Det siste som gjenstod før et vinnerlag skulle kåres, var å finne et norsk flagg i skogen. Vinnerlaget fikk lov til å kaste krem i ansiktet på det andre laget. Etter at kremen var kastet, ble det alle-mot-alle-prinsippet og maten fløy fra den ene til den andre.

Etter en vellykket matkrig, hvor alle stod igjen som vinnere, var det tid for bål og noe varmt å drikke.
Tusen takk for denne gang, vi gleder oss allerede til neste AK-tirsdag.